dimarts, 5 d’agost del 2008

Nota - 3


Acabo de fer una volta rapida i m'he espantat!!!!

He vist que el mon està en guerra, hi han països que passen gana, la meitat de la població ha marxat...crec que diuen que de vacances - no se molt bé que es això - i els parles i no et responen.

Tinc por....que faig....salto??

5 comentaris:

Joana ha dit...

Si fos tan fàcil...saltar i donar-los un cop de mà...
És trist tot plegat. Els cereals s'han encarit i nosaltres deixarem d'anar més dies al restaurant, ells deixaran de fer un àpat si és que en fan un.
Molt trist!

La Gioconda ha dit...

I que podem fer nosaltres?, pel que tinc entès la ciència ha avançat molt, si tant ho ha fet ningu ha inventant encara una maquina que no pari de fer menjar per els que no en tenen??.

Malheit el moment en que algú va inventar les guerres, les armes....

zel ha dit...

Benvinguda al món real, doncs...mica en mica veuràs que hi ha de tot, hauràs de triar...el bàndol vull fir!!!

Les Coses són com Som ha dit...

La manca de blat la notem nosaltres també, imagina't ells. I arribem a ser tant egoïstes que ni hi pensem que hi ha fam.
Però em sento millor si segueixo amb el meu ritme de vida, sense vacances, sense luxes, lluitant per tenir un plat a taula.
Gràcies pel teu comentari!!

La Gioconda ha dit...

Tinc dret a escollir???, vaja, en el meu temps, quant era jove i formosa, no podia decidir per mi mateixa, això es un gran avenç!!!!

Jo també em sentia millor si no hi pensaba, però ara que veig el que està passant...em sento trista per tanta fam i misèria :-(